NOW hiring - Be part of the story - Meer weten

Het restaurant voor de echte kenners

By Wout Bru

Donderdag tot zondag 19.00 - 21.00
Zondag lunch 12.00 - 13.30
Place aux Foires 26, 6940 Durbuy
Reserveren kan enkel telefonisch
Valentijnsdag

Le Grand Verre nodigt u uit om een romantische avond te beleven met ons Valentijnsmenu, dat u hieronder kunt ontdekken.

Geldig vanaf zaterdag tot en met maandag 14/02

31/12/2021 New-year party

Menu, wijnforfait, glas of champagne in de feestzaal van het hotel.
295€/pers

Reserveren enkel per telefonisch
T. +32 (0)86 21 32 62

De inhoud van onze diensten kan worden aangepast om te voldoen aan de sanitaire maatregelen van de autoriteiten die op dat moment van kracht zijn, wij zullen onze prijzen en/of de formule aanpassen indien nodig.

Bij te late annuleringen en no-shows wordt 100% van het totaalbedrag van uw verblijf in rekening gebracht.

+32 (0)86 21 32 62

Ons restaurant

In de Grand Verre ontdekt u overal kunstwerken : zowel in het salon als in uw bord! U wordt er verwend met de verrukkelijke gerechten van de hand van culinair genie, Wout Bru, in een omgeving van surrealistische schilderwerken. Vooral originele creaties van Marcel Duchamp, beroemd plastisch kunstenaar uit de 20e eeuw, gekend voor zijn “ready made” kunstwerken. Daarnaast ook creaties van de artiest Jacques Charlier, geïnspireerd door voorgenoemd dadaïstisch meester. Zo geniet u van de Franse gastronomie ondergedompeld in een meeslepende sfeer zowaar als in de grootste musea.

Chef wout Bru

Wout genoot zijn opleiding in Ter Groene Poorte in Brugge en liep stage bij verschillende meesterkoks in Frankrijk. Hij opende zijn eerste restaurant in het Zuid-Franse Eygalières, gelegen in het Alpilles-massief. Al vlug werd deze bekroond met één ster, snel gevolgd door een tweede. Terug in Vlaanderen vervulde hij meerdere culinaire opdrachten alvorens Marc Coucke en Bart Maerten hem overhaalden om de teugels in handen te nemen van de restaurants van Le Sanglier.

Gianluca Di Tarento

Gianluca Di Tarento, Belgische Sommeliersgilde - "Best Sommelier of Belgium" 2019-2020. Zijn eerste aanraking met gefermenteerd druivensap kwam er reeds op jonge leeftijd. Zijn vader sleurde hij mee naar toonaangevende wijndomeinen in de verschillende Italiaanse regio’s, vaak eerder tegen zijn zin. Sinds mei 2021 is hij vervolgens een nieuwe functie aangegaan als wine director van de groepen Sanglier des Ardennes.

Meer Informatie

Reserveer van nu

Place aux Foires 26, 6940 Durbuy
Open elke middag en avond van donderdag t.e.m. zondag.