Uitzonderlijke opening op maandag 31/10

Het restaurant voor de echte kenners

By Wout Bru

Een MICHELIN ster: een keuken met veel finesse. De stop waard!

Place aux Foires 26, 6940 Durbuy
Valentijnsdag

Le Grand Verre nodigt u uit om een romantische avond te beleven met ons Valentijnsmenu, dat u hieronder kunt ontdekken.

Geldig vanaf zaterdag tot en met maandag 14/02

31/12/2021 New-year party

Menu, wijnforfait, glas of champagne in de feestzaal van het hotel.
295€/pers

Reserveren enkel per telefonisch
T. +32 (0)86 21 32 62

De inhoud van onze diensten kan worden aangepast om te voldoen aan de sanitaire maatregelen van de autoriteiten die op dat moment van kracht zijn, wij zullen onze prijzen en/of de formule aanpassen indien nodig.

Bij te late annuleringen en no-shows wordt 100% van het totaalbedrag van uw verblijf in rekening gebracht.

+32 (0)86 21 32 62

Ons restaurant

In de Grand Verre ontdekt u overal kunstwerken : zowel in het salon als in uw bord! U wordt er verwend met de verrukkelijke gerechten van de hand van culinair genie, Wout Bru, in een omgeving van surrealistische schilderwerken. Vooral originele creaties van Marcel Duchamp, beroemd plastisch kunstenaar uit de 20e eeuw, gekend voor zijn “ready made” kunstwerken. Daarnaast ook creaties van de artiest Jacques Charlier, geïnspireerd door vernoemd dadaïstisch meester. Zo geniet u van de Franse gastronomie ondergedompeld in een meeslepende sfeer zowaar als in de grootste musea.

Catering

Bij Au Grand Verre zijn we trots om u onze cateringdienst aan te bieden, een verfijnde culinaire ervaring ontworpen om uw gasten te verrassen tijdens uw speciale evenementen. Wout Bru of een van onze getalenteerde chefs bereidt uitzonderlijke gerechten met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten, wat een explosie van smaken garandeert bij elke hap. Of het nu gaat om een elegante bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een privéfeest, ons toegewijde team past het menu aan om aan uw voorkeuren te voldoen.

Contacteer ons

Chef wout Bru

Wout startte zijn opleiding in Ter Groene Poorte in Brugge en liep stage bij verschillende meesterkoks in Frankrijk. Hij opende zijn eerste restaurant in het Zuid-Franse Eygalières, gelegen in het 'Alpilles Massif'. Al vlug werd deze bekroond met één ster, snel gevolgd door een tweede. Terug in Vlaanderen vervulde hij meerdere culinaire opdrachten alvorens Marc Coucke en Bart Maerten hem overhaalden om de teugels in handen te nemen van de restaurants van Le Sanglier.

Gianluca Di Taranto

Gianluca Di Taranto, Belgische Sommeliersgilde - "Best Sommelier of Belgium" 2019-2020. Zijn eerste aanraking met gefermenteerd druivensap kwam er reeds op jonge leeftijd. Zijn vader sleurde hem mee naar toonaangevende wijndomeinen in de verschillende Italiaanse wijnregio’s, vaak eerder tegen zijn zin. Sinds mei 2021 is hij vervolgens een nieuwe functie aangegaan als ‘wine director’ van de groepen Sanglier des Ardennes.

Reserveer nu

Place aux Foires 26, 6940 Durbuy

Open
Van donderdag tot zondag  avonds geopend vanaf 19:00
(vrijdag en zaterdagavond enkel menu).
Vrijdag, zaterdag, en zondag is het restaurant eveneens geopend voor de lunch service.

Vakentieperiodes
Van 29/01 t.e.m. 8/02 (open op vrij-avond 9/02)
Van 15/04 t.e.m. 24/04 (open op don-avond 25/04)
Van 22/07 t.e.m. 31/07 (open op don-avond 1/08)
Van 02/09 t.e.m. 11/09 (open op don-avond 12/09)